Новини №1 / 2012

Удивително е, че след като посетителите на моя блог надхвърлиха 20 000, от WordPress.com ми предоставиха нова статистическа опция и с изумление установих, че съм имал посетители не само от България, но и от Сърбия, Молдова, САЩ, Исландия, Испания , Франция, Великобритания… Наистина е изумително! Поне такава е статистиката от 25. 02. 2012. Невероятно!
Скъпи приятели, Вашият интерес към скромните ми писания, които по принцип са ориентирани към моите ученици, които …, как да кажа…, като че ли не се оказаха кой знае колко ентусиазирани, а както знаете, „като няма в труд поету награда,/ чезне песен, фантазия отпада…”, та Вашият интерес ми вдъхва нов ентусиазъм и нова енергия и затова искам да Ви благодаря от все сърце! Благодаря Ви, българи от САЩ, Исландия, Испания, Великобритания, Франция, Сърбия, Молдова!
Този път нарочно оставих най-накрая Сърбия и Молдова, защото подозирам, че от Сърбия са ме открили българи от т. н. „Западни покрайнини“. (Както всички знаем, кавичките и наименованието са правописно-географски условности.) Може би не само от този район, но вероятно и от него. Може да има хора и от Димитровград. Може да има и хора, с които сме следвали по едно и също време в София… Може пък и да са идвали във Варна. Всичко е възможно.
А що се отнася до Молдова, може пък да са попаднали на блога ми и хора от Паркан, които знаят кой е Атанас Георгиевич… Може пък да учат в същото училище… Може да са пък от Бендеры… Всичко е възможно!
А може просто да са от Сърбия и от Молдова! Няма лошо, както се казва!
С всички Вас, приятели, бих бил щастлив да си поговоря за каквото и да било. Самото общуване с Вас би било щастие за мен. И, разбира се, бих се радвал да обсъждаме чисто литературни въпроси, това ми е професията в крайна сметка.
Щастливо посрещане на най-светлия християнски празник Възкресение Христово!
Очаквам Ви!
Ваш Николай Иванов

Advertisements

1 Response to “Новини №1 / 2012”


  1. 1 Кръстина Манолова април 10, 2012 в 6:20 am

    Ник, това е прекрасна новина, дошла неслучайно точно днес, Страстния вторник. Когато се чете за талантите! Страхотно се радвам, че проявлението на твоя безспорен талант на прецизен и дълбок интерпретатор се е оказало толкова желано. Това е много, ама много надеждно. И страшно мотивиращо:) Честито и … чакамЕ, очевидно, нови публикации:)


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s
Здравейте на всички и добре дошли!
Advertisements

%d bloggers like this: